Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Univerzitet Metropolitan: Otvorene prijave za online dizajnerski hakaton
Univerzitet Metropolitan: Otvorene prijave za online dizajnerski hakaton
Univerzitet Metropolitan: Otvorene prijave za online dizajnerski hakaton

Univerzitet Metropolitan: Otvorene prijave za online dizajnerski hakaton

Univerzitet Metropolitan organizuje i ove godine dizajnerski hakaton u trajanju od 24 sata za učenike 3. i 4. razreda srednjih škola.

Design never sleeps powered by Guarana održaće se ONLINE u subotu i nedelju, 20. i 21. marta 2021, putem Zoom aplikacije.

Tema hakatona će ostati misterija sve dok je predstavnici Guarane ne otkriju na sam dan hakatona!

Prethodno iskustvo nije potrebno, jer cilj ovog takmičenja jeste da učesnici nauče nešto novo, ali i da se dobro zabave, druže sa ljudima, sa kojima dele ista interesovanja i osvoje vredne nagrade!

Jedino što je potrebno je da takmičari budu inovativni, kreativni i timski orijentisani. Svi zainteresovani mogu se prijaviti individualno ili da okupe tim od dva do četiri člana, a mentori i asistenti Fakulteta digitalnih umetnosti će ih naučiti osnove dizajna kroz Photoshop.Promo

Biće organizovana i radionica – kako pripremiti dizajn postera, pakovanja, ilustracija, logotipa i tome slično. Takođe, biće organizovana i radionica koja će takmičare naučiti kako da svoje rešenje na najbolji način predstave žiriju – „Kako najbolje prezentovati ideju“.

Svaki član pobedničkog tima osvojiće 1.000 €, za studijski program po izboru na Fakultetu digitalnih umetnosti, kao i druge vredne nagrade. I to nije sve, jer svim učesnicima sledi i nagrada iznenađenja u vidu olakšica za upis na Fakultetu digitalnih umetnosti.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.