Naslovna » Izlasci » Akcije » Letnji akademski seminar „Budućnost protetike – korak bliže bioničkom čoveku“
BEST Beograd: Letnji akademski seminar
BEST Beograd: Letnji akademski seminar

Letnji akademski seminar „Budućnost protetike – korak bliže bioničkom čoveku“

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, organizuje nacionalni akademski seminar „Budućnost protetike – korak bliže bioničkom čoveku“.

Seminar, koji će biti po prvi put organizovan, namenjen je studentima tehničko-tehnoloških, prirodno-matematičkih fakulteta kao i studentima stomatoloških fakulteta iz cele Srbije a održaće se od 10. do 19. jula u Beogradu.

Učesnici će za vreme trajanja seminara imati priliku da steknu osnovna znanja o tome kako kao inženjeri u svojoj struci mogu da pristupe protetici i unaprede je. O načinu funkcionisanja visokotehnoloških rešenja za pomoć ljudima sa invaliditetom, materijalima od kojih se proizvode i procesu implementacije govoriće nastavno osoblje Univerziteta u Beogradu i eminentni stručnjaci iz ove oblasti.

Po završetku seminara učesnici će polagati završni ispit i dobiti sertifikat o učešću.

Pored interaktivnih predavanja i radionica, ovogodišnji organizacioni tim je pripremio društvene aktivnosti kako bi studenima naše zemlje približili koncept međunarodnih studentskih seminara i motivisali ih da u narednim godinama i sami otputuju na neki od ovih događaja širom Evrope.

Ne propustite priliku da upoznate Beograd iz drugog ugla, družite se sa kolegama koji su zainteresovani za humanu stranu inženjerstva i izučavate oblasti poput protetike, elektronike, veštačke inteligencije, mehanike, kao i biomedicinskog inženjerstva.

Za više informacija posetite sajt projekta www.course.best.rs, prijave za učešće na seminaru će biti otvorene do 17. maja 2021. (danubeogradu.rs)