Naslovna » BG svaštara » Promocije » Nagradni konkurs povodom filma „Raja i poslednji zmaj“
Raja i poslednji zmaj - Nagradni konkurs
Raja i poslednji zmaj - Nagradni konkurs

Nagradni konkurs povodom filma „Raja i poslednji zmaj“

Najnovija Diznijeva sinhronizovana avantura, film „Raja i poslednji zmaj“, već nekoliko dana prikazuje se u domaćim bioskopima!

Davno, u čarobnoj zemlji Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali, kada su zlokobna čudovišta Druni postali pretnja, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila.

Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

Ova animirana priča okupila je brojne domaće učesnike sinhronizacije, ostvarene u različitim sferama umetnosti i sporta. Mladi vokali Irina Arsenijević i Marija Mikić, glumac Bojan Žirović – samo su neki od učesnika koji su pozajmili glasove i interpretirali najnovije Diznijeve likove.Promo

Povodom prikazivanja filma „Raja i poslednji zmaj“ MegaCom Film poziva starije da zajedno sa najmlađima nacrtaju i predstave svog ljubimca iz mašte inspirisanog Tuk Tukom.

Glavna junakinja Raja i Tuk Tuk su najbolji drugari, a kako bi izgledao vaš najbolji prijatelj?

Najbolja tri rada (crteža, slike ili kolaža) biće nagrađena jednom od nagrada – Specijalnom projekcijom filma za celo društvo, proslavom rođendana u bioskopu Kombank dvorana, poklon paketom sa obeležjem filma. Konkurs traje do 26. maja.

Sve dodatne informacije možete naći na sajtu mcf.rs ili pisati na mejl pr@mcf.rs.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.