Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Dani gneva
Novi filmovi u bioskopima: Dani gneva
Novi filmovi u bioskopima: Dani gneva

Novi filmovi u bioskopima: Dani gneva

Novi film kultnog engleskog reditelja Gaja Ričija „Dani gneva“ premijerno će biti prikazan u sredu, 28. aprila 2021. od 19.45, u bioskopu CineStar Ada Mall.

Film će moći da se pogleda od četvrtka i u drugim terminima: 13.50, 16.15, 17.40, 19.00 i 19.50.

Priča prati misterioznog H, čuvara opakog pogleda koji radi za kompaniju koja prevozi novac u Los Anđelesu i koji je odgovoran za prevoz miliona dolara po gradu.

Tokom pljačke napadnuta su vozila za koje su bili zaduženi, i njegovi kolege ostaju iznenađene preciznošću i veštinama koje će H pokazati i pitaju se ko je on zapravo i odakle je došao.

Kao što to uvek sledi u Ričijevim, inače zanatski perfektnim akcijama, i ovaj film obiluje uvrnutim detaljima i epskim dijalozima koji će se prepričavati godinama.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Wrath of Man / Dani gneva. Početak prikazivanja: 28. april 2021. (premijera) / 29. april 2021. (redovni repertoar). Dužina trajanja: 118 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: akcija, triler. Uloge: Jason Statham, Scott Eastwood, Josh Hartnett, Holt McCallany, Laz Alonso. Reditelj: Guy Ritchie.

 

(danubeogradu.rs)