Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Mortal kombat
Novi filmovi u bioskopima: Mortal kombat
Novi filmovi u bioskopima: Mortal kombat

Novi filmovi u bioskopima: Mortal kombat

Posle verzije iz 1995, u bioskopima će se od 8. aprila 2021. prikazivati novi fantastični akcioni film Mortal kombat, snimljen po istoimenoj video-igrici.

I u ovom delu (ili rimejku), glavni lik je MMA borac Kol Jang. Iako je navikao da dobija batine za novac, nije svestan svog nasledstva, to jest, nije mu jasno zašto je car Autvorlda, Šang Cung poslao svog najboljeg ratnika, Sab Ziroua, u lov na njega.

U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak.

Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kol biti snažan da otključa svoju arkanu – neizmernu snagu svoje duše – na vreme da spase ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Mortal Kombat. Početak prikazivanja filma: 8. april 2021. Dužina trajanja filma: 95 minuta. Države i godina proizvodnje: Australija, SAD / 2021. Žanr: fantazija, avantura, akcija. Uloge: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim, Hiroyuki Sanada. Reditelj: Simon McQuoid.

 

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.