Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Niko
Novi filmovi u bioskopima: Niko
Novi filmovi u bioskopima: Niko

Novi filmovi u bioskopima: Niko

Među novim filmovima u bioskopima od četvrtka, 22. aprila 2021, nalazi se i akcioni triler „Niko“ u kome glavnu ulogu tumači dobitnik Emija Bob Odenkirk.

Potcenjeni i zanemareni otac i suprug, Hač Mansel, prima ponižavajuće udarce u bradu i nikada ne uzvraća.

Kada jedne noći dva lopova uđu u njegovu kuću u predgrađu, Hač odbija da brani sebe ili porodicu, u nadi da će sprečiti ozbiljno nasilje. Njegov sin tinejdžer Blejk, razočaran je u njega, a supruga Beka izgleda da se samo povlači još dalje.

Posledice incidenta podudaraju se sa Hačijevim dugo tinjajućim besom, pokrećući uspavane instinkte i šaljući ga na brutalni put koji će otkriti mračne tajne i smrtonosne veštine. U najezdi pesnica, pucnjave i škripućih guma, Hač mora da spasi svoju porodicu od opasnog protivnika – i da bude siguran da ga više nikada niko neće potceniti kao da je niko.

Originalni naziv i prevod na srpski: Nobody / Niko. Početak prikazivanja filma: 22. april 2021. Dužina trajanja filma: 92 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: akcija, drama, triler. Uloge: Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Christopher Lloyd. Reditelj: Ilya Naishuller.

 

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.