Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Takmičenje na Univerzitetu Metropolitan: Innovation Challenge – kreirajte i predstavite svoj digitalni biznis
Innovation Challenge - kreirajte i predstavite svoj digitalni biznis!
Innovation Challenge - kreirajte i predstavite svoj digitalni biznis!

Takmičenje na Univerzitetu Metropolitan: Innovation Challenge – kreirajte i predstavite svoj digitalni biznis

Univerzitet Metropolitan organizuje ove godine Inovation Challenge u trajanju od 24 sata za učenike 3. i 4. razreda srednjih škola.

Prvi menadžerski hakaton održaće se ONLINE u subotu, 17. aprila 2021, putem Zoom aplikacije.

Tema hakatona će ostati misterija sve do samog početka takmičenja.

Prethodno iskustvo nije potrebno, jer cilj ovog takmičenja jeste da učesnici nauče nešto novo, ali i da se dobro zabave, druže sa ljudima, sa kojima dele ista interesovanja i osvoje vredne nagrade!

Jedino što je potrebno je da takmičari budu inovativni, kreativni i timski orijentisani. Svi zainteresovani mogu se prijaviti individualno ili da okupe tim od dva do četiri člana, a mentori i asistenti na Fakultetu za menadžment biće im na raspolaganju za svaku vrstu pomoći tokom celog tamičenja.Promo

Takođe, kao pomoć takmičarima biće organizovana i radionica koja će im pomoći da što bolje odgovore na temu, odnosno izazov.

Svaki član pobedničkog tima osvojiće 1.000 €, za studijski program po izboru na Fakultetu za menadžment, kao i vredne nagrade partnera, članovi drugoplasiranog tima osvojiće vaučer od 500 €, dok će tim sa trećim mestom dobiti vaučer u vrednosti od 250 €.

I to nije sve, jer svim učesnicima sledi i nagrada iznenađenja u vidu olakšica za upis na Fakultetu za menadžment.

Sada imate priliku da svoju inovativnu digitalnu biznis ideju predstavite i da za to budete nagrađeni! Prijavite se!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.