Naslovna » Izlasci » Sport » Trofej Beograda u odbojci: 56. Međunarodni majski turnir gradskih odbojkaških reprezentacija
Trofej Beograda u odbojci (foto: beograd.rs)
Trofej Beograda u odbojci (foto: beograd.rs)

Trofej Beograda u odbojci: 56. Međunarodni majski turnir gradskih odbojkaških reprezentacija

Tradicionalna manifestacija Trofej Beograda u odbojci – 56. Međunarodni majski turnir gradskih odbojkaških reprezentacija biće održana ove nedelje.

Odbojkaški savez Beograda, pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu, organizuje turnir za odbojkašice rođene 2004. godine i mlađe, kao i odbojkaše rođene 2003. godine i mlađe.

Ove godine, uz domaćinske selekcije OS Beograda, učestvuju i ekipe iz Batočine, Valjeva, Zrenjanina, Kosovske Mitrovice, Kleka, Leskovca, Obrenovca, Kragujevca, Kraljeva, Novog Sada, Požarevaca, Smedereva, Stare Pazove, Uba i Užica. Takođe, učestvovaće i ekipe iz Crne Gore i Severne Makedonije. To će biti ekipe iz Bara, Podgorice, Pljevalja i Tivta iz Crne Gore, ali i Skoplja i Strumice iz Severne Makedonije.

Turnir se održava od 30. aprila do 2. maja 2021, a utakmice se igraju u Hali sportova „Žarkovo“ i u Četvrtoj beogradskoj gimnaziji. U konkurenciji kadetkinja učestvuje 18 ekipa, a u konkurenciji kadeta 12 ekipa.

Finalne utakmice u obe konkurencije će se odigrati u nedelju, 2. maja, u Hali sportova „Žarkovo“. Za kadetkinje je planiran termin je od 13.00, a za kadete u 15.00, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.