Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » U najvećoj prodavnici Fashion&Friends u regionu – siguran šoping
Fashion&Friends Galerija Belgrade - siguran šoping!
Fashion&Friends Galerija Belgrade - siguran šoping!

U najvećoj prodavnici Fashion&Friends u regionu – siguran šoping

Fashion&Friends, vodeći regionalni multibrend koncept, otvorio je prošlog oktobra u tržnom centru Galerija Belgrade svoju dvadeset četvrtu prodavnicu.

Ta prodavnica je ujedno i najveća na Balkanu: prostire se na 1300 m² i u ponudi sadrži više od trideset svetskih modnih brendova.

Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji u prizemlju šoping centra, kupcima je omogućen lak pristup direktno sa ulice.

U skladu s postojećim epidemiološkim merama, nivo zaštite i higijene u prodavnici podignut je na maksimalni nivo.

Na samom ulazu u Fashion&Friends, kom se pristupa sa javne površine na istočnoj strani Galerije, postavljene su dezobarijere, kao i sredstva za dezinfekciju ruku.

Fashion&Friends Galerija Belgrade - siguran šoping!

U prodavnici je obavezno nošenje zaštitnih maski, uz kontrolu dozvoljenog broja kupaca i poštovanje propisanog rastojanja od dva metra. Maloprodajni tim redovno vrši dezinfekciju svih površina, s posebnim fokusom na prostrane kabine za presvlačenje.

Omiljena modna adresa za ljude sa stilom od početka epidemije preduzima sve mere kako bi se sačuvalo zdravlje kupaca i zaposlenih, a kupovina učinila što sigurnijom.

Kao podstrek da u jeku epidemije pazimo na sebe i druge, Fashion&Friends je lansirao maske za lice koje, pored zaštitne, imaju i humanu ulogu. Deset odsto prihoda od svake prodate maske donira se u dobrotvorne svrhe posredstvom Forever Friends fondacije.

Fashion&Friends Galerija otvorena je svakog dana od 10.00 do 20.00.

Jedan komentar

  1. Sve je džaba kada tržni centri još uvek ne rade.