Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 26. Međunarodni sajam hortikulture: Sunce i cveće vraćaju se kući – bašta u srcu Sajma
Međunarodni sajam hortikulture (foto: Beogradski sajam)
Međunarodni sajam hortikulture (foto: Beogradski sajam)

26. Međunarodni sajam hortikulture: Sunce i cveće vraćaju se kući – bašta u srcu Sajma

Od 20. do 23. maja 2021. godine na Beogradskom sajmu biće organizovan 26. Međunarodni sajam hortikulture uz sajmove Darovi prirode i Motoplantexpo.

Život nije negde drugde, naš je i ljubomorno ga štitimo. Zato svaki put, kao raskošna majska ruža, svoje najlepše izdanke pusti upravo na Beogradskom sajmu, u najlepšoj bašti njegovog srca.

A u toj bašti, pod suncem našeg novog neba, procvetaće novi Sajam hortikulture, sa već tradicionalnim pratiocima – Izložbom lekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode i Izložbom baštenskih i parkovskih mašina Motoplantexpo.Promo

Kako su na ovom vrelu života i lepote navikli, posetioci će se susresti sa različitim oblastima hortikulture – uzgajanjem cveća i cvetnog materijala, proizvodnjom sadnica i semenskog materijala, voćarstvom, vinogradarstvom, pčelarstvom, gajenjem lekovitog bilja, uzgojem i održavanjem zelenih površina, mehanizacijom za hortikulturu, zalivnim sistemima, sredstvima za prehranjivanje i zaštitu biljaka, pejzažnom arhitekturom.

Osvežiće pogled na estetiku življenja i idejna rešenja za uređenje vrta, okućnice i balkona i raznovrsne usluge i proizvode za ljubitelje cveća i zelenila.

Moći će da direktno od proizvođača nabave sadnice najlepšeg cveća, četinara i ukrasnog bilja, kaktusa, sezonskog cveća, začinskih i aromatičnih biljaka.

26. Međunarodni sajam hortikulture

Radno vreme manifestacije biće od 10.00 do 18.00 za posetioce, a još jedna atrakcija za ljubitelje hortikulture svakako je i 5. Organik fest, posvećen organskoj proizvodnji i baštovanstvu, organskim proizvodima i zdravoj hrani uopšte.

Pokrovitelj Sajma hortikulture je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije.

Podrazumeva se da će u „baštu u srcu Sajma“ posetioci moći da uđu besplatno. Za cveće – cveće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.