Naslovna » Izlasci » Pozorište » Dadov: Premijera predstave „Ljubav je kao čokolada“
Dadov: Premijera predstave "Ljubav je kao čokolada"
Dadov: Premijera predstave "Ljubav je kao čokolada"

Dadov: Premijera predstave „Ljubav je kao čokolada“

U četvrtak, 27. maja 2021. od 18.00, u Omladinskom pozorištu Dadov, premijerno će biti izvedena predstava „Ljubav je kao čokolada“.

Režiju predstave potpisuje Predrag Stojmenović. Kostime za predstavu uradila je Katarina Grčić Nikolić, scenografiju Saško Krstev, a koreografiju Mirko Knežević. Kao dramaturg na predstavi radila je Vanja Šević.

Predstava je sačinjena od više kratkih priča, koje prate živote dvadesetogodišnjaka koji su „singl“.

Oni su zatočenici svojih svetova, satkanih od različitih želja, snova i ciljeva. Oni se nadaju ljubavi, žele ljubav, sanjaju o ljubavi, ali njihovi životi nisu zaustavljeni da bi čekali da im se ljubav desi.

Predstava „Ljubav je kao čokolada“ je melodrama o generacijskom problemu, o milenijalskoj samodovoljnosti kao i pogubnoj metiljavosti koja upravo iz nje proizilazi. Priča o generaciji koja želi da voli i da bude voljena, ali posrće u pokušajima da to ostvari.

Igraju: Nikola Brun, Filip Paprić, Jana Martinov, Lazar Nenadović, Mia Jovanović, Nikola Radulović, Ognjen Ivanov, Olja Nikolić i Vlada Paprić.

Premijera će biti održana u skladu sa svim preporučenim epidemiološkim merama. Reprize predstave održaće se 1, 2. i 3. juna, takođe sa početkom u 18.00. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.