Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » ĐAK: 40% povrata bodova – nagrada za više od 500.000 korisnika „Đak“ kartice lojalnosti
Đak: program lojalnosti - Đak kartice
Đak: program lojalnosti - Đak kartice

ĐAK: 40% povrata bodova – nagrada za više od 500.000 korisnika „Đak“ kartice lojalnosti

Broj potrošača u Srbiji koji koristi „Đak klub“ program lojalnosti kompanije Đak prešao je 500.000. Program omogućava sakuplјanje bodova, a samim tim i novca.

Jedan bod vredi jedan dinar, a tu je i ostvarivanje značajnih ušteda prilikom svake kupovine.

Kompanija Đak, jedan od najvećih regionalnih multibrend lanaca sportske opreme, pokrenula je 2016. godine program nagrađivanja lojalnosti svojih kupaca, sa ciljem unapređenja kvaliteta usluge i korisničkog iskustva, koji je dostupan je u svim maloprodajnim objektima Đak Sport ili The Spot širom Srbije.

Osnovna prednost Đak kartice je ta što kupci prilikom svake svoje kupovine dobijaju poene (Shopping Points), odnosno povraćaj.novca (tzv. Cashback), na svoju karticu, jer: 1 bod = 1 RSD.

Zarađeni poeni se mogu iskoristiti pri narednoj kupovini ili sabirati pa iskoristiti pri kupovini, kada kupci to žele, u roku od godinu dana od dana kada su ih stekli. Online je moguće isključivo sakupljanje poena pri kupovini.

Đak-ov program lojalnosti – dodatne pogodnosti

Đak: program lojalnosti

Pored osnovnih benefita koje „Đak kartica“ nudi prilikom kupovine, u okviru Đak-ovog programa lojalnosti dostupne su i dodatne pogodnosti, kao što su specijalne ponude samo za lojalne članove, kao i redovna obaveštenja o novim proizvodima ili sezonskim kampanjama.

Kako bi nagradila svoje lojalne potrošače i opravdao njihovo poverenje, Đak je nastavio sa unapređenjem ponude u okviru „Đak“ programa lojalnosti, omogućivši čak 40% povrata bodova na celokupan asortiman.

Akcija traje do 20. maja 2021. godine. Sve nove bodove članovi „Đak kluba“ mogu koristiti posle 21. maja u svim Đak radnjama.

Đak - prodavnice

U želјi da pogodnosti Đak kartice budu dostupne što većem broju korisnika, kompanija Đak je pristupanje programu učinila veoma jednostavnim i svi koji to žele mogu da podnesu zahtev za izdavanje kartice u svim Đak i The Spot maloprodajnim objektima, ali i online.Promo

Detaljne informacije o načinu izdavanja kartice, kao i o samom programu i uštedama koje su omogućene kao i o mogućnostima koje nudi Đak kartica lojalnosti, dostupne su je na sajtu kompanije Đak ili besplatnim pozivom na telefon Đak-ovog kontakt centra 0800/100-505.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.