Naslovna » Izlasci » Sport » Košutnjak Challenge Race 2021: Trke sa preprekama za rekreativce
Košutnjak Challenge Race 2021: Trke sa preprekama za rekreativce
Košutnjak Challenge Race 2021: Trke sa preprekama za rekreativce

Košutnjak Challenge Race 2021: Trke sa preprekama za rekreativce

Najzabavnije trke sa preprekama u Srbiji „Košutnjak Challenge Race 2021“ i „Košutnjak Challenge Race Junior 2021“ biće održane u nedelju, 23. maja 2021.

U organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Beograda i podršku Sekretarijata za sport i omladinu, ove trke su inspirisane konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Amaterskog je karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.

Start trke je zakazan za 12.00, a tokom trke najizdržljiviji učesnici imaće priliku da ostvare nesvakidašnji poduhvat. To će biti šest kilometara kros-trke sa šest prepreka. Prepreke koje su organizatori pripremili neće biti otkrivene do početka trke.

Startni paket sadrži torbicu, majicu, startni broj, medalju, okrepu tokom trke i piće posle trke.

Najbrže trkače u muškoj i ženskoj kategoriji na obe trke očekuju vredne nagrade, a partneri trke i Saveza pripremili su nagrade i za prva tri mesta na dečjim trkama u svim kategorijama.

Za učešće u trci je potrebno popuniti formular na OVOM LINKU.

Prijave su moguće do 19. maja, a detaljna obaveštenja o preuzimanju startnih paketa i detaljima trke svaki prijavljeni učesnik dobiće na imejl koji ostavi prilikom prijave.

Ovom prilikom, Nacionalni granski savez za rekreaciju i fitnes Srbije podržao je trku u vidu poklon-kotizacija za dve predstojeće trke svim učesnicima trke na Košutnjaku.

„Realizacijom ove trke želimo da podstaknemo naše sugrađane na aktivni život i rekreaciju, uz druženje i razvijanje duha zajedništva, te da promovišemo lepote našeg Beograda“, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.