Naslovna » BG servis » MUP: Produženo radno vreme za izdavanje ličnih dokumenata
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) - logo

MUP: Produženo radno vreme za izdavanje ličnih dokumenata

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da je produžilo radno vreme na upravnim poslovima u policijskim upravama.

To je urađeno zbog početka letnjih godišnjih odmora i povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih i putnih dokumenata,

Radno vreme je produženo u Policijskoj upravi za grad Beograd, u Ljermontovoj 12a, i to subotom od 7.30 do 20.00, kao i nedeljom od 7.30 do 15.30.

Takođe, u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu, od nedelje, 9. maja 2021, građani koji budu elektronski zakazali termin, moći će da podnose zahteve za izdavanje pasoša i ličnih karata nedeljom od 8.00 do 15.00 u zgradi SIV-a 3, u Omladinskih brigada 1, na Novom Beogradu.

U Policijskoj upravi u Novom Sadu, u Bulevaru kralja Petra Prvog 11, od petka, 7. maja, građani će moći da podnose zahteve za izdavanje ličnih karata i pasoša svakog radnog dana od 7.00 do 21.00.

U ovoj policijskoj upravi građani će moći i elektronski da zakažu termin za podnošenje zahteva za lična dokumenta.

MUP će, kao i do sada, radno vreme prilagođavati potrebama građana i u zavisnosti od zainteresovanosti građana dodatno otvarati šalterska mesta za prijem zahteva za izdavanje ličnih dokumenta. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.