Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Sneg u Benidormu
Novi filmovi u bioskopima: Sneg u Benidormu
Novi filmovi u bioskopima: Sneg u Benidormu

Novi filmovi u bioskopima: Sneg u Benidormu

Film „Sneg u Benidormu“, čiji je producent Pedro Almodovar a rediteljka Izabel Košet, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 20. maja 2021.

Čitav život Piter je radio u banci u Mančesteru. Nakon što je primoran da se povuče, Piter, čovek sa rutinama i malo radosti, odlučuje da ode u Benidorm da poseti svog brata Danijela sa kojim nije u kontaktu.

Ali, kada je stigao u Benidorm, čini se da je Danijel nestao. U potrazi za svojim bratom, Piter će se suočiti s opasnostima koje uključuju mafiju, nekretnine i neplaćene dugove.

Benidorm će u ovoj priči biti još jedan protagonista, mesto ponekad lepo, ponekad opasno i tmurno, koje će ujedno biti pozadina romantične ljubavne priče u njegovom sumraku.

https://youtu.be/QxM7ilfCjsc

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Nieva en Benidorm / It Snows in Benidorm / Sneg u Benidormu. Početak prikazivanja: 20. maja 2021. Dužina trajanja: 117 minuta. Države i godina proizvodnje: Španija, VB / 2020. Žanr: akcija, avantura, drama. Uloge: Timothy Spall, Sarita Choudhury, Carmen Machi. Rediteljka: Isabel Coixet.

 

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.