Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Zlica
Novi filmovi u bioskopima: Zlica
Novi filmovi u bioskopima: Zlica

Novi filmovi u bioskopima: Zlica

Od četvrtka, 27. maja 2021, u domaćim bioskopima će se prikazivati novi Diznijev film „Zlica“ (Cruella) sa Emom Stoun u glavnoj ulozi.

„Kad nabaciš tu divlju crno-belu kosu i neverovatnu šminku, kao i ove potpuno jedinstvene kostime, osetićeš se kao Zlica“, rekla je Ema Stoun o svom liku, kome je osveta – šesti stadijum tuge!

U srcu Londona, sedamdesetih godina prošlog veka, u jeku je pank pokret. Mlada Estela, obmanama sklona devojka, odlučna je da se proslavi u svetu dizajna.

Mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli podržavajući njenu glad za nestašlukom.

Estelina sklonost ka dizajnu i modi zapašće za oko modnoj legendi, baronici Von Helman. Povezanost ovih „dama“ pokrenuće niz događaja i otkrića, koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postaje osvetoljubiva Zlica.

Godine 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi koji je nominovan za nagradu Zlatni globus. Sada, dve decenije kasnije adaptirani lik iz čuvenog animiranog Diznijevog filma „101 dalmatinac“, Zlica, akterka je potpuno nove, originalne priče o ženi specifično crno-bele kose i njenim manipulativnim sklonostima i zlokobnim počecima.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Cruella / Zlica. Početak prikazivanja: 27. maj 2021. Dužina trajanja: 134 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: avantura, porodični, komedija. Uloge: Emma Stone, Emma Thompson, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Joel Fry. Reditelj: Craig Gillespie.

 

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.