Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Besplatni koncerti na Cvetnom trgu i Topličinom vencu (2. i 3. jul 2021)
Besplatni koncerti na Topličinom vencu (foto: TOB)
Besplatni koncerti na Topličinom vencu (foto: TOB)

Besplatni koncerti na Cvetnom trgu i Topličinom vencu (2. i 3. jul 2021)

Turistička organizacija Beograda organizuje seriju besplatnih koncerata na Cvetnom trgu i Topličinom vencu koja će biti nastavljena 2. i 3. jula 2021.

Cilj ove akcije je da se kulturnim sadržajima obogate ove nedavno rekonstruisane ambijentalne celine, a samim tim i ukupna turistička ponuda grada.

U petak, 2. jula 2021. od 19.00, na Cvetnom trgu, publika će imati priliku da uživa u koncertu Centra za hitnu popravku raspoloženja koji će izvesti muziku domaćih autora – trio klasične gitare.

U subotu 3. jula, takođe od 19.00, u Parku vojvode Vuka na Topličinom vencu, nastupiće Zemunski kamerni orkestar, koji će pod dirigentskom palicom Đorđa Stankovića, izvesti kompozicije Bramsa, Elgara, Tozelija, Šuberta, Glavnika, ali i Elvisa Prislija. Zemunski kamerni orkestar broji 12 članova, a osnivač i rukovodilac je Ružica Velimirović.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Naredni termini za odžavanje koncerata na Topličinom vencu biće petak, 7. avgust, a subota, 20. avgust, na Cvetnom trgu. Napomena: u slučaju kiše koncerti će biti odloženi. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.