Naslovna » Izlasci » Izložbe » Muzej iluzija: Leto iluzija 2.0
Muzej iluzija: Leto iluzija 2.0
Muzej iluzija: Leto iluzija 2.0

Muzej iluzija: Leto iluzija 2.0

Muzej iluzija je pripremio i ovog leta bogat, od 15. juna do 15. avgusta 2021, letnji program pod nazivom „Leto Iluzija 2.0“.

Svečano otvaranje manifestacije obeležiće „Humanitarno veče poezije sa Markom Miloševićem“, a jednom nedeljno održavaće će se „Potraga za godišnjim odmorom“ u Muzeju Iluzija kao i „Portaga za izgubljenom istorijom“ u Barutani na Kalemegdanu.

U večernjim satima, 10. juna, pesnik Marko Milošević će predstaviti svoje dve knjige poezije kao i delove nedavno premijerno prikazanog filma „Pobeda sebe“. Uz stihove koje će čitati autor i glumac gost, uz melodijsku pratnju i video isečke iz filma. Veče će imati i humanitarni karakter, jer će ceo prihod od dobrovoljnih priloga biti doniran Svratištu za decu u Beogradu. Zbog epidemiološke situacije broj mesta će biće ograničen, a prijave za događaj će ići putem emaila: info@muzejiluzija.rs.

„Potraga za godišnjim odmorom“ održavaće će se svakog utorka u Muzeju od 18.00 do 19.00 gde će se porodice uz dodatke letnjih rekvizita takmičiti da u što kraćem vremenu reše postavljene zadatke ispred njih, a finalne ekipe će se boriti za vrednosne vaučere turističke agencije koja je i sponzor aktivnosti.

Svaka sreda tokom trajanja ove letnje avanture biće vesela sreda za sve ljubitelje iluzije, nauke i zabave jer će moći da posete prvoplasirani Muzej u Beogradu (po ocenama na Trip Advisor-u) uz popust od 20% na sve tipove karata.

„Potraga za izgubljenom istorijom“ u prostoru Barutane odvijaće se svakog četvrtka od 18.00 do 19.00 uz prethodnu najavu. Porodice koje se odluče za takmičenje u ovom mističnom ambijentu očekuju nagrade sponzora.

Niz dodatnih podsticajnih događaja koji će se odvijati u ili na platou Muzeja osvežiće toplo leto pred vama i učiniti letnju avanturu nezaboravnom.

Sve dodatne informacije, prijave kao i informacije o merama zaštite tokom trajanja programa možete naći na ovom linku.

(danubeogradu.rs)