Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Insajder
Novi filmovi u bioskopima: Insajder
Novi filmovi u bioskopima: Insajder

Novi filmovi u bioskopima: Insajder

Neponovljivi i duhoviti čileanski dokumentarac „Insajder“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 17. juna 2021. godine.

Serđo je čileanski špijun. Tačnije rečeno, takozvani specijalni špijun – insajder!

Izabran je preko oglasa u kome se zahtevalo da kandidati imaju više od 80 godina, da nemaju problem sa moralnim dilemama i da imaju dobro pamćenje. Naime, Serđa je angažovao privatni detektiv kako bi otkrio da li u domu za stare postoji zlostavljanje na koje sumnja ćerka jedne od korisnica.

Serđo je odličan kandidat, ali ne i idealan, jer kada na red dođe obuka za tehnološke i špijunske tehnike, on pomalo posustaje, ali je ipak rešen da istraje, tražeći način da zaboravi nedavni gubitak supruge.

A šta bi bio bolji lek od špijunskog zadatka koji mu je poveren?! Tokom boravka u domu, Serđo se zbližava sa nekoliko staraca i otkriva istinu kojoj se niko nije nadao!

Originalni naziv filma i prevod na srpski: El Agente Topo / Insajder. Početak prikazivanja: 17. jun 2021. Dužina trajanja: 84 minuta. Države i godina proizvodnje: Čile, Nemačka, Holandija, Španija, SAD / 2020. Žanr: dokumentarni. Pojavljivanja: Sergio Chamy, Romulo Aitken, Marta Olivares, Berta Ureta. Rediteljka: Maite Alberdi.
(danubeogradu.rs)