Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Neprilagođeni
Novi filmovi u bioskopima: Neprilagođeni
Novi filmovi u bioskopima: Neprilagođeni

Novi filmovi u bioskopima: Neprilagođeni

Nova akciona komedija „Neprilagođeni“, sa Pirsom Brosnanom u glavnoj ulozi, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 1. jula 2021.

Lopov Ričard Pejs, poprilično jednostavan i neposredan, iako ponosan na činjenicu da krade samo od onih koji imaju osiguranje, jer ih na taj način ne šteti direktno, ipak je činio greške u svom životu.

Žena ga je napustila, ćerka mu se zamerila, a na sve to, gotovo uvek biva uhvaćen.

Posle bežanja iz zatvora i jurnjave automobilima ulicama Los Anđelesa, Pejs zapada za oko Neprilagođenima – modernoj verziji Robin Hud družine.

Oni mu nude mogućnost da pobegne FBI-u pod uslovom da im se pridruži u najvećoj pljački koju je svet video, a koja će uključiti pojavu terorističke organizacije, davno izgubljene ćerke Muslimanskog bratstva, lažnih identiteta, pranja novca, eksploziv, kamile…

Ko su Neprilagođeni, šta planiraju sa svim zlatom koje ukradu, da li je Pejs samo mamac ili ravnopravni novi član?

Originalni naziv filma i prevod na srpski: The Misfits / Neprilagođeni. Početak prikazivanja: 1. jul 2021. Dužina trajanja: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: akcija, avantura, triler. Uloge: Pierce Brosnan, Tim Roth, Nick Cannon. Reditelj: Renny Harlin.
(danubeogradu.rs)

 

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.