Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Paklene ulice 9
Novi filmovi u bioskopima: Paklene ulice 9
Novi filmovi u bioskopima: Paklene ulice 9

Novi filmovi u bioskopima: Paklene ulice 9

Paklena saga se vratila! Od četvrtka, 10. juna 2021, u domaćim bioskopima će se prikazivati akcioni triler „Paklene ulice 9“ (Fast & Furious 9).

Doživite među prvima na velikom platnu ogroman nalet adrenalina, fantastične stantove, sjajne i brze motore, automobile, avione, kamione i do sada neviđene vratolomije koje izvodi ekipa najbržeg, najvatrenijeg i najuzbudljivijeg filma „Paklene ulice 9“.

Ovo je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila više od pet milijardi dolara širom sveta.

Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta.

Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe, eto zapleta, Domov napušteni brat, Džejkob.

„Paklene ulice 9“ režirao je Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster.

Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: F9 – Fast & Furious 9 / Paklene ulice 9. Početak prikazivanja: 10. jun 2021. Dužina trajanja: 143 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: akcija, avantura, triler. Uloge: Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, Lucas Black, Michelle Rodriguez. Reditelj: Justin Lin.

 

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.