Naslovna » BG svaštara » Promocije » Super Vero ugostio šampione: Paraolimpijci pokazali još jednom u čemu su najbolji
Super Vero ugostio šampione: Nada Matić, Borislava Perić Ranković, Mitar Palikuća i Maja Kosić Vučković (foto: Super Vero)
Super Vero ugostio šampione: Nada Matić, Borislava Perić Ranković, Mitar Palikuća i Maja Kosić Vučković (foto: Super Vero)

Super Vero ugostio šampione: Paraolimpijci pokazali još jednom u čemu su najbolji

U susret Paraolimpijskim igrama u Tokiju Veropoulos, u saradnji sa Paraolimpijskim komitetom Srbije, organizovao je druženje sa članovima parastonoteniske reprezentacije.

Oni su okupljenima održali svojevrsni javni čas stonog tenisa.

Ovom događaju, u ime jedne od najtrofejnijih paraolimpijskih reprezentacija, prisustvovali su Borislava Perić Ranković, dobitnica 20 medalja na evropskim i svetskim prvenstvima, što u pojedinačnoj, što u ekipnoj kategoriji, i osvajač četiri medalje na Paraolimpijskim takmičenjima; Nada Matić, osvajačica srebra i bronze na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine i Mitar Palikuća koji je na istim igrama osvojio bronzanu medalju.

Osim što su međusobno odmerili snage i pokazali spremnost za predstojeća takmičenja, predstavnici paraolimpijske stonoteniske reprezentacije su stoni tenis zaigrali i sa prisutnima.

Događaj ispred prodajnog objekta Super Vero na Konjarniku okupio je predstavnike medija, stonoteniskih klubova, rekreativce, ali i verne navijače koji su na ovaj način pokazali svoju podršku.

Mitar Palikuća (foto: Super Vero)
Mitar Palikuća (foto: Super Vero)

Kompanija Veropoulos, u čijem se sastavu nalaze brendovi Super Vero i Jumbo ponosni je sponzor Paraolimpijskog komiteta Srbije.

„Današnji susret koji organizujemo u okviru našeg tradicionalnog Grčkog meseca, samo je jedan od načina na koji pokazujemo našu podršku. Ovom prilikom želimo im sreću da nastave svoj pobednički niz i obraduju nas novim pobedama i uspesima“, izjavila je Maja Kosić Vučković, direktorka marketinga kompanije Veropoulos.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo danas u prilici da zajedno sa našim partnerima iz Super Vera još jednom upoznamo javnost sa našim uspesima. Kompaniji Veropoulos se zahvaljujemo na pozivu i podršci uz koju ćemo nastaviti da radimo na omasovljenju paraolimpijskog pokreta i osvajanju novih medalja“, rekao je Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije.Promo

Jun u Super Veru je tradicionalno obeležen grčkim specijalitetima, a ove godine se obeležava pod sloganom „Olimpijada grčkih ukusa“ povezujući na taj način korene Olimpijskih igara, poreklo kompanije i njenu jedinstvenu ponudu grčkih proizvoda.

U svim Super Vero prodajnim objektima možete pronaći više od 400 grčkih proizvoda, među kojima su i proizvodi poreklom sa Svete gore, iz manastira u oblasti Monoxilitis. U Super Veru se prodaju Monoxilitis crvena i bela vina, ekstra devičansko maslinovo ulje, šumski i borov med, čaj od žalfije i majčine dušice, džemovi sa medom od pomorandže i smokve, set sa brojanicom, ikonom i jastučić amajlijom itd.

Celokupnu ponudu grčkih proizvoda koji su dostupni samo u Super Veru možete pogledati u specijalnom lifletu povodom Grčkog meseca.

 

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.