Naslovna » Izlasci » Sport » Trofej Beograda 2021 u plivačkom maratonu perajima
Trofej Beograda u plivačkom maratonu perajima na Adi Ciganliji (foto. Navajo)
Trofej Beograda u plivačkom maratonu perajima na Adi Ciganliji (foto. Navajo)

Trofej Beograda 2021 u plivačkom maratonu perajima

Trofej Beograda 2021 u plivačkom maratonu perajima biće održan u nedelju, 6. juna, na Adi Ciganliji, u organizaciji Saveza ronilaca Beograda.

Mesto održavanja i skupljanja takmičara je ispred kafea „Red Shoes“ na Makiškoj strani, a start trke je u 10.30. Prijave takmičara su najkasnije do 9.30 na licu mesta ili putem mejla office@ari.rs do petka, 4. juna.

Plasman je u više kategorija. Pravo učešća imaju ronioci sa karnetima bilo koje asocijacije gde je overen lekarski pregled, plivači sa potvrdama o zdravstvenoj sposobnosti ne starijem od šest meseci. Kotizacija po takmičaru je 1.000 dinara, a za pionire 200 dinara.

Takmičari potpisuju izjavu odgovornosti za slučaj bilo kakve nezgode. Obavezna oprema su peraja (mono ili stereo, ista su kategorija), disalica i maska ili plivačke naočare. U zavisnosti od temperature vode dozvoljeno je ronilačko odelo, pododelo, bermude, šlofijanka, itd, a pioniri mogu da koriste plivačku dasku.

Trofej Beograda 2021 u plivačkom maratonu perajima biće organizovan uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.