Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: G. I. Joe – Zmijske Oči
Novi filmovi u bioskopima: G. I. Joe - Zmijske Oči
Novi filmovi u bioskopima: G. I. Joe - Zmijske Oči

Novi filmovi u bioskopima: G. I. Joe – Zmijske Oči

Od četvrtka, 22. jula 2021. godine, u domaćim bioskopima prikazivaće se novi akcioni film iz popularne franšize – „G. I. Joe – Zmijske Oči“.

Tvrdoglavi samotnjak G. I. Joe – Zmijske Oči primljen je u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasio život nasledniku.

Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom.

Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih.

Film je treći iz serijala koji je zasnovan na likovima igračke G. I. Joe, ali i stripa i video igre. Prvi deo je snimljen 2003. (G. I. Joe: The Rise of Cobra / Uspon kobre), drugi 2013. (G. I. Joe: Retaliation / Odmazda), a već se zna da će četvrti deo (ako globalno sve bude u redu) „G. I. Joe: Ever-Vigilant“ biti u bioskopima 2024. godine.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Snake Eyes: G.I. Joe Origins / G. I. Joe – Zmijske Oči. Početak prikazivanja: 22. jul 2021. Dužina trajanja: 121 minut. Države i godina proizvodnje: SAD, VB / 2021. Žanr: akcija, avantura. Uloge: Henry Golding, Andrew Koji, Samara Weaving, Úrsula Corberó, Peter Mensah. Reditelj: Robert Schwentke.
(danubeogradu.rs)