Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Kućni ljubimci na tajnom zadatku
Novi filmovi u bioskopima: Kućni ljubimci na tajnom zadatku
Novi filmovi u bioskopima: Kućni ljubimci na tajnom zadatku

Novi filmovi u bioskopima: Kućni ljubimci na tajnom zadatku

Od četvrtka, 8. jula 2021, u domaćim bioskopima prikazivaće se nova sinhronizovana, animirana komedija „Kućni ljubimci na tajnom zadatku“.

Pas lutalica Rodžer brine o napuštenim životinjama Robo-Sitija tako što krade hranu od bogatih i donosi je manje bogatim životinjama.

Prilikom jedne takve krađe on upoznaje Belu, bogatu i razmaženu mačku, pa njih dvoje odmah upadaju u klasičnu pas-mačka svađu.

Za to vreme roboti preuzimaju Robo-Siti, a u tome im pomaže i gradonačelnik koji želi da protera sve druge stanovnike grada. Bežeći od robota, Rodžer i Bela susreću brojne druge životinje koje su vlasnici zaboravili prilikom bega, pa shvataju da uprkos svojim razlikama, moraju da se oslone jedni na druge kako bi preživeli.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Pets United / Kućni ljubimci na tajnom zadatku. Početak prikazivanja: 8. jul 2021. Dužina trajanja: 92 minuta. Države i godina proizvodnje: Kina, Nemačka, Velika Britanija / 2019. Žanr: animirani, komedija. Sinhronizacija: Uroš Jovičić, Jelena Rakočević, Jelena Jovičić, Milan Tubić, Marko Marković. Reditelj: Reinhard Klooss.
(danubeogradu.rs)