Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Putnici
Novi filmovi u bioskopima: Putnici
Novi filmovi u bioskopima: Putnici

Novi filmovi u bioskopima: Putnici

Naučno-fantastični triler, koga nazivaju „Gospodarom muva“ novih generacija – „Putnici“ – prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 29. jula 2021.

U skorijoj budućnosti, u kojoj je ljudska rasa u opasnosti, grupa od tridesetak devojaka i mladića poslata je na ekspediciju u svemir, kako bi kolonizovali novootkrivenu planetu.

Grupa je prethodno trenirana upravo za tu svrhu, za suzbijanje emocionalnih impulsa i pojačanu inteligenciju.

Međutim, kad posada otkrije uznemirujuće tajne o misiji, kreću da prkose toj obuci i počinju da istražuju svoje najprimitivnije prirodne nagone i impulse. Dok se život na brodu pretvara u haos, prožima ih strah, požuda i glad za moći.

Da ne bude zabune, pre pet godina, u našim bioskopima prikazivao se američki naučno-fanstastični film „Putnici“, ali u originalu je to „Passengers“ u režiji Mortena Tilduma, sa Krisom Pratom i Dženifer Lorens u glavnim ulogama.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Voyagers / Putnici. Početak prikazivanja: 29. jul 2021. Dužina trajanja: 108 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: avantura, SF. Uloge: Colin Farrell, Tye Sheridan, Lily-Rose Depp. Reditelj: Neil Burger.
(danubeogradu.rs)