Naslovna » Izlasci » Festivali » Prvi Belgrade Fort Fest na Beogradskoj tvrđavi
Prvi Belgrade Fort Fest
Prvi Belgrade Fort Fest

Prvi Belgrade Fort Fest na Beogradskoj tvrđavi

Prvi Belgrade Forf Fest biće održan u petak i subotu, 9. i 10. jula 2021, na Beogradskoj tvrđavi, u rovovima kod Vojnog muzeja.

„Korona je za nas bila ZATVOR, u pravom smislu. Zakazani koncert je naša velika radost. Zver je opet na slobodi. Kalemegdan, simbol Beograda i Srbije, oduvek pravo mesto za R’n’R žurke. Konačno LIVE“, kazao je Goran Šepa Gale, frontmen Kerbera, pred veliki beogradski koncert.

Kerber ima još jedan veliki razlog za slavlje – 40 godina benda! Ovaj značajan jubilej započeli su objavljivanjem novog singla „Bestraga sve“, a sudeći po komentarima, publika je željno očekivala novi Kerber.

U punoj snazi Kerber planira da izađe pred beogradsku publiku 9. jula, a društvo će im praviti Nenad Zlatanović sa grupom Texas Flood.

Nosioci programa drugog dana Belgrade Fort Fest-a biće grupa Goblini, koji su posle šest godina diskografske pauze objavili hvaljeni album „Jednina“. Pandemija ih je sprečila da ga promovišu onako kako to najbolje znaju i kako priliči ovoj ekipi. Zato će i album „Jednina“ i ostali hitovi Goblina da zagrme sa Kalemegdana 10. jula.

„Ti si taj koga čekaju da menja“, kažu Goblini na jednom od najvećih hitova sa aktuelnog albuma, i 10. jula će oni biti ti koji će promeniti dosadašnje stanje tišine i mirovanja – spektaklom koji pripremaju označiće povratak na velike bine među svoju brojnu publiku.

Pank rok feštu koja se sprema drugog dana Belgrade Fort Festa uveličaće i Six Pack, koje Beograđani nemaju često prilike da vide uživo, ali i PSI i Petar Pan.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima i tickets.rs, kao i putem DD Tickets sistema.

Promotivni kontigent dnevnih ulaznica dostupan je po ceni od 1.200 dinara, u ograničenom tiražu.

Redovna cena biće 1.500 dinara, odnosno 2.000 dinara na veče održavanja festivala. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.