Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dejan Cukić i Spori ritam na Kalemegdanu
Dejan Cukić i Spori ritam (foto: Aleksa Cukić)
Dejan Cukić i Spori ritam (foto: Aleksa Cukić)

Dejan Cukić i Spori ritam na Kalemegdanu

Dejan Cukić i Spori ritam će u četvrtak, 12. avgusta 2021. u klubu Bitefartcafe Summer Stage održati prvi koncert u Beogradu od početka pandemije.

Posle otkazivanja koncerata u Kombank dvorani, Dejan Cukić i Spori ritam željno očekuju nastup na Kalemegdanu. U iščekivanju mogućnosti da se veliki koncert najzad održi, ovo će biti prva i jedina svirka ovog leta u Beogradu.

– Uživamo u ovome što radimo i srećni smo kada izađemo pred ljude i zabavljamo ih. Prostor na Kalemegdanu je posebno zanimljiv i pružiće vrhunski ugođaj i nama i publici. Kada posle toliko vremena treba da izađemo pred publiku, trema je velika. U ovim teškim vremenima, posebno za muzičare, svaki nastup dočekujemo kao praznik. Svaki put kada izađem na scenu, natopim tri košulje znojem, a ono što od publike dobijem zauzvrat nosi me do sledeće prilike – izjavio je Dejan Cukić.

Bend će po prvi put biti u prilici da pred beogradskom publikom uživo svira pesme sa poslednjeg albuma „Ulica bez brojeva“, a Kalemegdan će se „tresti“ od horskog pevanja starih hitova, kao što su: „Ja bih da pevam“, „Letnje kiše“, „Mokre ulice“, „Julija“, „Nebo jedino zna“, „Stranac u Beogradu“, „Dolazi tiho“.

Hitovi Dejana Cukića i Sporog ritma se nalaze među najslušanijim pesmama na radio stanicama i redovni su deo repertoara klupskih bendova. Njihove pesme su iskreno svedočanstvo o jednom divnom vremenu, ostavile su dubok trag na muzičkoj sceni i zato traju i danas.

Cukić i članovi njegovog benda su muzičari koji su imali sreće da se razvijaju u „zlatno doba“ muzičke indrustrije i nisu se trudili da se prilagođavaju novim trendovima. Ostali su svoji i verni kvalitetnom muzičkom izrazu zbog koga i traju kao muzičari više od 40 godina.

Karte mogu da se kupe na prodajnim mestima i preko online servisa Tickets.rs po ceni od 1.200 do 1.500 dinara. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.