Naslovna » BG servis » Gradska čistoća: Besplatno odnošenje kabastog otpada 7. i 8. avgusta 2021.
Besplatno odnošenje kabastog otpada (foto: Ben Neale / Unsplash)
Besplatno odnošenje kabastog otpada (foto: Ben Neale / Unsplash)

Gradska čistoća: Besplatno odnošenje kabastog otpada 7. i 8. avgusta 2021.

U subotu i nedelju, 7. i 8. avgusta 2021, ekipe JKP „Gradska čistoća“ besplatno će odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica.

Nepotrebne kabaste stvari sugrađani mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće“ ukloniti.

Ova besplatna akcija tradicionalno se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu.

Sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada treba da se jave „Gradskoj čistoći“ na broj telefona 0800-000807 (besplatni poziv), kako bi obavestili ekipe preduzeća o količini otpada i lokaciji na kojoj će ga ostaviti.

Iz „Čistoće“ apeluju na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje. Odnošenje kabastog otpada besplatno je samo za građane Beograda.

Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se naplaćuje po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće“ dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

(Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.