Naslovna » Izlasci » Akcije » Međunarodni dan mladih 12. avgusta
Međunarodni dan mladih (foto: Pixabay)
Međunarodni dan mladih (foto: Pixabay)

Međunarodni dan mladih 12. avgusta

Međunarodni dan mladih Kancelarija za mlade Grada Beograda 12. avgusta 2021. obeležava sa ciljem skretanja pažnje na probleme omladine.

U saradnji sa mnogobrojnim organizacijama za mlade, udruženjima i opštinskim kancelarijama za mlade tog dana će od 18.00 do 22.00 biti organizovan događaj na lokaciji Beograda na vodi, na platou ispred ulaza 6, kod Tržnog centra „Galerija“.

U čast ovog dana, širom sveta se održavaju u saradnji sa državnim organima kulturne manifestacije, radionice, koncerti i tribine sa temom koju svake godine izabere osnivač manifestacije – Ujedinjene nacije.

Ovaj važan datum ima za cilj da ukaže na značaj uloge mladih ljudi u društvu, kao i da mlade podstakne da organizuju aktivnosti kako bi skrenuli pažnju javnosti na svoj položaj i na taj nači ojačali omladinsku politiku. Takođe, ovo je jedinstvena prilika za sve koji imaju interes da se ujedine i osiguraju da mladi budu uključeni u donošenje odluka na svim nivoima.

Učesnici će imati svoje štandove (simulatore) gde će deliti reklamni materijal prisutnima i promovisati svoj rad kako bi prolaznicima i mladima približili i prezentovali svoje aktivnosti.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Na platou će biti postavljeni štandovi na kojima će se deliti promotivni materijal, brošure i promovisati aktivnosti za mlade koje su u planu organizacija lokalnih beogradskih opština i kancelarija za mlade, Agencije za bezbednost saobraćaja, Crvenog krsta, Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda i „Jazasa“.

Na predviđenom platou biće deljeno osveženje svim učesnicima i prolaznicima. Takođe, planirana je „chill“ zona gde bi se prisutni odmarali i uživali toga dana, kao i „VIP zona“ za specijalne goste. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.