Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Kendimen
Novi filmovi u bioskopima: Kendimen
Novi filmovi u bioskopima: Kendimen

Novi filmovi u bioskopima: Kendimen

Najnoviji horor film „Kendimen“ (Candyman), dobitnika Oskara Džordana Pila, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 26. avgusta 2021.

Ne propustite da na velikom platnu doživite ovo intenzivno filmsko ostvarenje, koje vas nikako neće ostaviti ravnodušnim.

Ovo je potpuno osvežena urbana legenda koja ledi krv u žilama. Mlada rediteljka u usponu, Nia Dakosta, režira ovu savremenu reinkarnaciju kultnog klasika.

Dokle god doseže sećanje meštana, mirno čikaško naselje teroriše priča o duhu ubici koji umesto ruke ima kuku, a koga vrlo lako mogu prizvati oni koji su dovoljno smeli da pet puta zaredom, gledajući se u ogledalo, ponove njegovo ime.

Sada, deceniju pošto su kule u naselju srušene, vizuelni umetnik Entoni Mekoj i njegova devojka, direktorka galerije, Brijana Kartrajt, useljavaju se u luksuzni stan, preuređen do neprepoznatljivosti. Entoni će otkriti zastrašujuću, istinitu priču koja stoji iza Kendimena.

Nestrpljiv da održi svoj umetnički status u čikaškim krugovima, on počinje da istražuje jezive detalje i ne sluteći otvara vrata u prošlost, raskrinkava vlastiti um i pokreće nezaustavljiv talas nasilja koji ga sudara sa tokom vlastite sudbine.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Candyman / Kendimen. Početak prikazivanja: 26. avgust 2021. Dužina trajanja: 91 minut. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: horor, triler. Uloge: Tony Todd, Yahya Abdul-Mateen II, Nathan Stewart-Jarrett, Teyonah Parris, Colman Domingo. Rediteljka: Nia DaCosta.
(danubeogradu.rs)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.