Naslovna » BG špijun » Sreća je na moru
Filip Travel - Putovanja / Egipat - Sreća je na moru
Filip Travel - Putovanja / Egipat - Sreća je na moru

Sreća je na moru

Ulazimo u završinicu ove letnje sezone: zadovoljni i optimistični povodom nastavka putovanja ponavljamo krilaticu iz naslova: SREĆA JE NA MORU!

Ova leto su ipak obeležila brojna putovanja duž Mediteranske obale i Egipta, a mnogi koji su propustili priliku prošle godine – ovog leta su uživali u Turskoj, Egiptu, Grčkoj, na Kipru, u Tunisu…

Ako spadate u grupu onih koji najviše vole septembar na moru – na odličnom ste putu da ubrzo već počnete sa pakovanjem. Od aktuelnih ponuda za letovanje u septembru deli vas samo jedan klik.

Gospodin sa izuzetnog puta
Gospodin sa izuzetnog puta

Ukoliko odlučite da i ovo leto provedete sa Filipom put do aranžmana je nikad kraći – na portalu www.filiptravel.rs možete rezervisati i uplatiti putovanje ONLINE. Ovom prilikom izdvajamo…

Septembar u Egiptu

Lutajući putnik
Lutajući putnik

Osim rajskog Crvenog mora, ovo je destinacija koja će vas apsolutno izmestiti iz realnosti – ukoliko joj se prepustite.

Mala Filipova ekspedicija u društvu najpoznatijih travel blogera, ovog juna pozdravila je leto u Egiptu. Kontrasti u vidu egzotičnih plaža i vrhunskog all inclusive odmora naspram odlaska u istoriju kulture i civilizacije. Bio je to odličan miks uživanja i istraživanja na jednom putovanju.

Upravo takvo putovanje predlažemo i vama u septembru i oktobru.

Boravak u Hurgadi možete začiniti fantastičnim izletima u društvu Filipovih sjajnih vodiča. Niko vam destinaciju, istoriju, kulturu i život u Egiptu neće približiti bolje nego naši licencirani vodiči koji više od 20 godina vode ovu destinaciju.

Jovana Kvržić u Egiptu
Jovana Kvržić u Egiptu

Koliko god vam se poseta Luksoru božanskom gradu učini napornom – verujte da vredi svakog truda. U najvećem muzeju na otvorenom imaćete susret sa božanstvima, mitovima, pričama starim hiljadama godina.

Karnak templ, Sveto jezero, hramovi i grobnice, poseta radionici papirusa – utisaka je bezbroj ali onaj koji će sigurno ostati je fascinacija jednim drevnim vremenom. Kao da ste na kratko bili u vremenskoj kapsuli.

Putovanje u putovanju

Kairo i čuvene Piramide su još jedno „putovanje u putovanju“ koje ne smete izostaviti.

I na ovom izletu imaćete priliku da od licenciranog vodiča na srpskom jeziku čujete uzbudljive priče i upoznate ove lokalitete na najbolji način. Uz posetu piramidama, Sfingi, ručak u autentičnom restoranu sa pogledom na kopleks Piramida.

Lutajući putnik u muzeju
Lutajući putnik u muzeju

U Kairu ćete osim njegove neobične energije moći da uđete i u Nacionalni muzej Egipta. Jedan od pet najznačajnijih riznica sveta! Eksponati kojima je vrednost neprocenjiva i koji će vas doslovno ostaviti bez teksta obzirom da ćete oči u oči biti sa predmetima starim preko 5000 godina.

Dozu egzotike dodaćete krstarenjem do čuvene plaže Orange Bay – mnogi ovo mesto porede sa Maldivima. A da o tome ne svedoči samo nestvarna tirkizna boja mora i beli pesak – govori i činjenica da jedan deo dana provodite na ronjenju gde se upoznajete sa jednim od najbogatijih podvodnih svetova.

Za one koji odmor žele da preseku sa malo adrenalinskih doživljaja – tu je atraktivni izlet džip safari.

Sadržaja je beskonačno u Egiptu, a more je toplo za kupanje sve do novembra – da li se već pakujete?

Ne propustite EGIPAT SA FILIPOM!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

Jedan komentar

  1. Sreća je na moru, ali sreća je i na planinama. Ove godine smo bili u bratskoj Crnoj Gori, 15 dana, 5 je bilo namoru a 10 – obilazili smo planine. Meni se više dopao drugi deo, već mi je plaža postala po malo dosadna. 5 dana za mene je sasvim dosta. Na odmoru treba biti aktivan, videti što je moguće više stvari i posetiti što je više mesta.