Naslovna » Izlasci » Festivali » 17. Kids Fest: Gradimo novu budućnost
17. Kids Fest: Gradimo novu budućnost
17. Kids Fest: Gradimo novu budućnost

17. Kids Fest: Gradimo novu budućnost

Najpoznatija dečija filmska manifestacija Kids Fest održaće se 17. put po redu od 18. do 24. oktobra 2021, u Beogradu i bioskopima širom Srbije.

Tradicija održavanja dečijeg filmskog festivala se nastavlja i ove jeseni, jer najmlađa publika, uvek zainteresovana za kvalitetan kulturni sadržaj to i zahteva. U okviru programa naći će se dvadesetak filmskih ostvarenja.

Sloganom „Gradimo novu budućnost“ 17. Kids Fest ide u korak sa vremenom i pokazuje da bilo kakav napredak u svetu ne može da se dešava mimo dece, pa organizatori iz MCF-a imaju za cilj da prikažu poučnu filmove sa istinskim porukama.

Svih sedam dana publika će moći da pogleda animirane i igrane filmove, maštovita ostvarenja i 3D avanture snimljene u okviru svetskih produkcija i koprodukcija, te će na programu ovogodišnjeg Kids Fest-a biti prisutni filmovi kako evropske tako i američke kinematografije. Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i prethodnih godina pripremljen je raznovrstan program koji je namenjen i tinejdžerima.

Domaćin 17. Kids Fest-a i ove godine biće Kombank dvorana, a u Beogradu dečiji filmski festival održaće se i u bioskopu Cine Grand Capitol park Rakovica, dok će u Nišu centri dešavanja festivala biti bioskopi „Vilin grad“ i Cine Grand Delta Planet Niš. Pored pomenutih revija filmova, 17. Kids Fest održavaće se i u tridesetak gradova širom Srbije.

Publika će celokupan sadržaj festivala moći da pogleda i na onlajn platformi Moj OFF za vreme trajanja festivala.

Program festivala ćemo uskoro objaviti. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.