Naslovna » Izlasci » Sport » 34. Memorijalni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom „Ljubomir Ivanović Gedža“
Turnir u rvanju grčko-rimskim stilom (foto: Pixabay)
Turnir u rvanju grčko-rimskim stilom (foto: Pixabay)

34. Memorijalni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom „Ljubomir Ivanović Gedža“

34. Memorijalni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom „Ljubomir Ivanović Gedža“ biće održan 4. septembra 2021. u Sportskom centru „Mladenovac“.

Na turniru u Mladenovcu predstaviće se najbolje svetske reprezentacije, a početak eliminacionih borbi zakazan je za 11.00, a od 18.00 navedenog dana otvaranje turnira i finalne borbe.

Pored najboljeg srpskog nacionalnog tima predvođenog bronzanim olimpijcem iz Tokija, Zurabom Datunašvilijem, učešće će uzeti i selekcije Rusije, Gruzije, Hrvatske, Irana i Grčke, a promoter turnira je Davor Štefanek, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama koje su održane 2016. godine u Rio de Žaneiru.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Organizatori turnira su Rvački klub „Ljubomir Ivanović Gedža“ i Rvački savez Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, Gradske opštine Mladenovac, Sportskog saveza Mladenovca, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, uz podršku i pomoć Sportskog centra „Mladenovac“ koji nosi ime legendarnog rvačkog asa.

Ulaz na ovu sportsku manifestaciju je slobodan za sve posetioce. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.