Naslovna » Turizam » Brod Horizont: Drugačiji pogled na Beograd
Brod Horizont: Drugačiji pogled na Beograd
Brod Horizont: Drugačiji pogled na Beograd

Brod Horizont: Drugačiji pogled na Beograd

Brod Horizont je jedan od najmlađih brodova u Srbiji, koncipiran kao brod visoke turističke klase, a idealan je za panoramsko razgledanje Beograda.

Takođe, ovaj brod sa kapacitetom od 180 osoba na dva nivoa, odličan je i za organizaciju različitih događaja i susreta.

Donja paluba je zatvorena i restoranskog tipa, tako da gosti mogu u svim vremenskim uslovima da uživaju u panorami grada, a gornja paluba je otvorena.

Brod Horizont ima u ponudi nekoliko primamljivih opcija, među kojima se izdvajaju organizacija krstarenja i raznih vrsta proslava. Venčanje, devojačko ili momačko veče, rođendan, čak i team building.

Brod Horizont: Drugačiji pogled na Beograd

Sala zatvorenog tipa je uobičajen izbor za proslave i okupljanja, zato je plovidba tako osvežavajuće drugačiji izbor. Veličanstven pogled na Beograd, zvuk reke, svež vazduh čine događaj nezaboravnim.

U krstarenju na Horizontu možete uživati i sa svojim kucama, težine do pet kilograma.

Brod Horizont: Najlepši kadrovi Beograda

Brod Horizont: Drugačiji pogled na Beograd

Od Gardoša do krstarenja pored novoizgrađenog luksuznog kompleksa „Beograd na vodi“ – glavni grad Srbije vas osvaja svojim izgledom.

Vuče vas da dalje istražujete, i ostavlja vas sa pregršt fotografija i uspomenama za ceo život. Dok pijete kafu, ćaskate sa prijateljima, najlepši kadrovi su tu, pored vas.

Horizont ima licenciranog vodiča koji predstavlja Beograd i njegove znamenitosti pored kojih prolazite. Tu su da odgovore i na dodatna pitanja o Beogradu, ali svakako poslušajte priču o gradu koji leži na dve reke.

Ako živite u njemu, oduševićete se drugačijim uglom iz kog ga vidite, a ukoliko niste stanovnik ovog grada, poželećete da postanete ili da makar produžite posetu. I nećete pogrešiti.

Brod Horizont: Drugačiji pogled na Beograd

Beograd svakome ima šta da ponudi.

Rezervišite mesto na brodu ili pošaljite upit za organizaciju vaše proslave.

Horizont vas svakako čeka kod Beton hale u Karađorđevoj 2, ponedeljkom i petkom od 18.00, a vikendom u 18.00 i 20.00.