Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Mali šef – Porodični biznis
Novi filmovi u bioskopima: Mali šef - Porodični biznis
Novi filmovi u bioskopima: Mali šef - Porodični biznis

Novi filmovi u bioskopima: Mali šef – Porodični biznis

U subotu, 4. septembra 2021. od 17.00, u bioskopu Cineplexx Delta City, premijerno će biti prikazan animirani film „Mali šef – Porodični biznis“.

U nastavku komedije nominovane za Oskara, braća Templeton – Tim i njegov brat, mali šef Ted – postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog.

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.

Kada beba Tina otkrije da je – ta-da! – tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

Svečana premijera će biti održana uz prisustvo glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: The Boss Baby: Family Business / Mali šef – Porodični biznis. Početak prikazivanja: 4. septembar 2021. Dužina trajanja: 107 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: animirani, komedija. Sinhronizacija: Srđan Timarov, Milan Antonić, Nikola Vujović, Snežana Jeremić Nešković, Anđela Džaferović, Milena Živanović. Reditelj: Tom McGrath.
(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.