Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Pogrešno skretanje – Početak
Novi filmovi u bioskopima: Pogrešno skretanje - Početak
Novi filmovi u bioskopima: Pogrešno skretanje - Početak

Novi filmovi u bioskopima: Pogrešno skretanje – Početak

U četvrtak, 30. septembra 2021, u domaćim bioskopima prikazivaće se još jedan horor. Ko voli stravu i užas za njega je „Pogrešno skretanje – Početak“.

Osamnaest godina nakon što je Alan B. Mek Elroj obožavatelje horora upoznao sa opakom vrstom kreativnih hanibala, scenarista se vraća kultnoj franšizi „Pogrešno skretanje“ koja ga je i proslavila.

Radnja ovog napetog horora prati dvadesetogodišnju Jen i pet njenih bliskih prijatelja koji planinare u Apalačkom gorju u Zapadnoj Virdžiniji. Uprkos upozorenjima da se drže staze, planinari skreću sa puta – i ulaze u deo u kom živi neobična skrivena zajednica stanovnika koja u planini živi od sredine 1800-ih kada su se izolovali od ostatka Sjedinjenih Država.

Pod vođstvom impozantnog Džona Venablea, oni će učiniti sve kako bi se zaštitili od spoljašnjih uticaja. Iznenada pod opsadom, čini se da su Jen i njeni prijatelji krenuli do tačke bez povratka – osim ako Jenin otac ne stigne da ih spasi na vreme.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Wrong Turn: Foundation / Pogrešno skretanje – Početak. Početak prikazivanja: 30. septembar 2021. Dužina trajanja: 109 minuta. Države i godina proizvodnje: Nemačka, SAD, VB / 2019. Žanr: horor. Uloge: Charlotte Vega, Adain Bradley, Bill Sage, Emma Dumont, Dylan McTee, Daisy Head, Matthew Modine. Reditelj: Mike P. Nelson.
(danubeogradu.rs)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.