Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Zvezdani psi – Tropska avantura
Novi filmovi u bioskopima: Zvezdani psi - Tropska avantura
Novi filmovi u bioskopima: Zvezdani psi - Tropska avantura

Novi filmovi u bioskopima: Zvezdani psi – Tropska avantura

Od četvrtka, 23. septembra 2021, u domaćim bioskopima prikazivaće se ruski animirani naučno-fantastični film za decu „Zvezdani psi – Tropska avantura“.

Nakon uspeha prva dva dela, „Zvezdani psi“ i „Zvezdani psi: Avantura na mesecu“, Belka i Strelka vraćaju se iskusniji, zanimljiviji i smehotresniji u najnovijem nastavku sage.

Kada se u tropskim krajevima Atlantskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti na povratku iz misije na Saturn, poslati su da istraže ovu čudnu pojavu.

Dok se upuštaju u okeanske dubine, otkrivaju misteriozni NLO koji pokušava da ukrade svu Zemljinu vodu. Uz pomoć svojih dobrih prijatelja, Belka i Strelka još jednom izvršavaju herojsku misiju spašavanja planete i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja.

Animacija je inspirisana istinitim događajima. Sredinom avgusta 1960. godine Sovjeti su lansirali Sputnjik 5, satelit koji je trebalo da proveri da li je moguće da živa bića opstanu duži vremenski rok u svemiru. U kosmos je sa sobom poneo dva psa – Strelku i Belku, dva siva zeca, 40 miševa i dva pacova. Pseći kosmonauti utrli su put Juriju Gagarinu koji je 12. aprila 1961. postao prvi čovek u svemiru.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Space Dogs: Tropical Adventure / Zvezdani psi – Tropska avantura. Početak prikazivanja: 23. septembar 2021. Dužina trajanja: 80 minuta. Država i godina proizvodnje: Rusija / 2020. Žanr: animirani, SF, avantura. Sinhronizacija: Iva Ilinčić, Miljana Gavrilović, Uroš Jovčić. Rediteljka: Inna Evlannikova.[/box
(danubeogradu.rs)

 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.