Naslovna » Izlasci » Sport » Sportski turnir 7. SOFA OPEN
SOFA OPEN (foto: Pixabay)
SOFA OPEN (foto: Pixabay)

Sportski turnir 7. SOFA OPEN

Sportsko udruženje SOFA (Sportske i omladinske fizičke aktivnosti) i ove godine organizuje SOFA OPEN – besplatan sportski turnir za mlade.

Ovogodišnji 7. SOFA OPEN održaće se 18. i 19. septembra na Adi Ciganliji, a sportovi u kojima mladi mogu da se takmiče su: basket, futsal, odbojka, stoni tenis, tenis i štafetno trčanje.

– Veoma smo uzbuđeni što se bliži 7. SOFA OPEN naš najveći događaj na kojem mogu da učestvuju mladi iz pet gradova u Srbiji. Našim besplatnim aktivnostima koje redovno organizujemo, kao i ovim turnirom, želimo da motivišemo mlade da se bave sportom i fizičkim aktivnostima. Takođe, želimo da pozovemo sve zainteresovane da se prijave za turnir, da dođu da se druže i uživaju zajedno sa nama – poručila je sekretar udruženja Jelena Dutina.

Pravo učešća imaju svi od 18 do 30 godina iz Beograda, Subotice, Novog Sada, Niša i Kragujevca.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Prijava takmičara je putem sajta open.sofa.rs i traje od 7. do 13. septembra 2021. Za sve one koji nemaju boravište u Beogradu obezbeđen je prevoz i smeštaj.

SOFA je organizacija pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta. Cilj udruženja je stvaranje uslova da se studenti i omladina od 18 do 30 godina fizički angažuju potpuno besplatno. Pored SOFA OPENA, organizuju se sportske aktivnosti tokom čitave godine.

Detaljnije informacije o pojedinačnim sportovima i raspored se nalaze na sajtu organizacije, kao i na društvenim mrežama Instagram i Facebook. (danubeogradu.rs)