Naslovna » Izlasci » Tribine » Večeri na Kosančiću: Maša Dabić
Večeri na Kosančiću: Maša Dabić
Večeri na Kosančiću: Maša Dabić

Večeri na Kosančiću: Maša Dabić

U petak, 17. septembra 2021. od 18.00, na Kosančićevom vencu, u okviru ciklusa tribina „Večeri na Kosančiću“, gostovaće spisateljica Maša Dabić.

Na lokalitetu nekadašnje Narodne biblioteke ovog leta, u okviru ciklusa „Pisac u biblioteci“, gostuju eminentni književni i drugi umetnički stvaraoci koji predstavljaju svoja nova, javnosti još nepoznata umetnička ostvarenja.

Maša Dabić predstaviće se publici na Kosančićevom vencu čitanjem odlomaka iz svojih proznih ostvarenja po izboru i govoriće o mogućnostima i granicama međuljudske i psihoterapeutske komunikacije, o ratnim traumama, o životu izbeglica u Beču, o prevođenju i o jeziku.

Moderator razgovora je Milena Đorđijević.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Za sve zainteresovane koji nisu u mogućnosti da dođu, program se može pratiti uživo i online, preko zvanične Facebook stranice Narodne biblioteke Srbije, kao i u odloženom terminu, preko YouTube kanala.

„Večeri na Kosančiću“ obnavljaju se u godini kada se obeležava osam decenija od uništenja zgrade Narodne biblioteke Srbije i njenog gotovo celokupnog knjižnog fonda u Drugom svetskom ratu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.