Naslovna » Izlasci » Shopping » Hyperlight Eyewear pametne naočare: Kraljevski standard
Hyperlight Eyewear pametne naočare: Kraljevski standard
Hyperlight Eyewear pametne naočare: Kraljevski standard

Hyperlight Eyewear pametne naočare: Kraljevski standard

Zepter Hyperlight Eyewear pametne naočare funkcionišu jedinstveno, potpuno drugačije od svih ostalih i značajno utiču na poboljšanje kvaliteta života.

Mala digresija…

Hyperlight Eyewear pametne naočare predstavljene i na gala večeri

„Zepter International“ je podržao mlade talente Srbije u saradnji sa Fondacijom za obrazovanje i kulturu NjKVP Aleksandra i Udruženja Art Link.

Tim povodom, organizovana je gala večera u Belom dvoru u Beogradu.

Svečanosti je prisustvovalo 100 gostiju, među kojima su Rafal Perl, ambasador Poljske, Marko Antonio Garsija Blanko, ambasador Meksika, generalna sekretarka Udruženja evropskih festivala Ketrin Deventer i druge eminentne ličnosti, naravno, i mladi talenti.

Robert Piaskovski - zamenik gradonačelnika Krakova; Aleksandra Petrović - Zepter International; Jovanka Višekruna Janković - osnivač i umetnički direktor udruženja ArtLink; Rafal Perl - ambasador Poljske u Srbiji; Dragan Kalabić - Zepter International
Robert Piaskovski – zamenik gradonačelnika Krakova; Aleksandra Petrović – Zepter International; Jovanka Višekruna Janković – osnivač i umetnički direktor udruženja ArtLink; Rafal Perl – ambasador Poljske u Srbiji; Dragan Kalabić – Zepter International

Većina njih je probala ili već ima Hyperlight Eyewear pametne naočare, a reakcije nisu izostale.

– Neverovatno je kako se oči navikavaju na njih. Kucam na računaru i osećam se kao da se odmaram – rekao je Robert Piaskovski, zamenik gradonačelnika Krakova.

– Hyperlight Eyewear naočare imam već dve godine i nosim ih uglavnom kao naočare za sunce. Prija mi ton koji daju i pogleda na okruženje. Zaista imam osećaj da mi se oči odmaraju kada ih nosim – izjavila je Mila Korugić Milošević (British-Serbian Chamber of Commerce).

– Prvi utisci o naočarima su jako pozitivni. Dizajn je jedinstven i jako su lagane i udobne. Pogodne su za svaku priliku. Pored zaštitnog faktora, koji je izuzetno bitan, prilikom nošenja naočara osećam se komforno i sigurno. Imam veliko poverenje u Zepter kompaniju, budući da imam i koristim dosta proizvoda, ove naočare su dodate na postojeću listu must-have proizvoda – rekla je Danica Stević iz Ninamedije.

– S obzirom da imam i dioptriju i astigmatizam, često me od računara i naprezanja „peku“ oči… Da ne govorim o tome koliko se mrštim od napora, naročito na kraju radnog dana. Ako išta mogu da primetim tokom nošenja Hyperlight naočara, to je osećaj „odmornog“ oka, koje se ne napreže. To je neki fini, blagotvorni uticaj! Vrlo zanimljivo! – reakcije su Branke Margan.

Zepter Hyperlight Eyewear pametne naočare – drugačije od svih

Zepter Hyperlight Eyewear pametne naočare funkcionišu jedinstveno, potpuno drugačije od svih ostalih.

U njihovim Hyperlight Optics sočivima nalazi se jedinstveni molekul fulerena C60 koji ima sposobnost da se rotira 18 milijardi puta u sekundi i zahvaljujući tome pretvara svaku vrstu štetne svetlosti, veštačkog i prirodnog porekla u hiperharmonizovanu svetlost koja je blagotvorna za ceo naš organizam.

Hyperlight Eyewear naočare u svom sastavu imaju fuleren C60 – molekul koji ima simetriju identičnu onoj koja je prisutna u svim zdravim biološkim strukturama, za čije su otkriće naučnici Kroto, Smalley i Curl 1996. godine dobili Nobelovu nagradu. Svojim kvantnim svojstvima, molekul C60 prenosi informaciju biostrukturama na kvantnom nivou i održava ih ili vraća u prirodno – zdravo stanje.

Hyperlight Eyewear® naočare:

 • poboljšavaju pažnju, koncentraciju i pamćenje,
 • pomažu u donošenju boljih odluka,
 • povećavaju produktivnost i efikasnost,
 • pojačavaju oštrinu vida,
 • optimizuju sveukupan nivo hormona dovodeći ih u prirodan balans,
 • regulišu san,
 • uspostavljaju psihološku ravnotežu, ublažavaju simptome depresije i anksioznosti,
 • jačaju samopouzdanje,
 • povećavaju produktivnost i održavaju nivo energije tokom celog dana,
 • uklanjaju umor i nelagodnost u očima i
 • smanjuju refleksiju i zaslepljujuće efekte jake svetlosti.

Sa Hyperlight Eyewear naočarima vidiš više, razmišljaš brže, osećaš se bolje, produktivniji si, uspešniji, srećniji, živiš bolje!

Poruči odmah!

 

Hyperlight Eyewear pametne naočare: Kraljevski standard Hyperlight Eyewear pametne naočare: Kraljevski standard Hyperlight Eyewear pametne naočare: Kraljevski standard

Osim višestruke namene, koja će izvesno, značajno uticati na poboljšanje kvaliteta života, Hyperlight Eyewear pametne naočare odlikuje i savremeni dizajn, kao i raznovrstan izbor modela koji će pristajati svakom obliku lica.

Da biste se uverili u kvalitet Hyperlight Eyewear naočara, dovoljno je da ih nosite samo pet minuta.

Kada ih skinete i usmerite pogled ka izvoru neke svetlosti, bilo prirodne ili veštačke, primetićete drastičnu razliku i videti da bez njih ne možete. Videćete bolje, imaćete bolju koncentraciju i fokus, bićete opušteniji.

Probajte i vi. Promeniće vam život.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.