Naslovna » Izlasci » Pozorište » Madlenianum: Mjuzikl „Poslednjih pet godina“ – karte sa popustom
Madlenianum: Poslednjih pet godina (foto: Srđan Bosnić)
Madlenianum: Poslednjih pet godina (foto: Srđan Bosnić)

Madlenianum: Mjuzikl „Poslednjih pet godina“ – karte sa popustom

Brodvejski hit, mjuzikl Poslednjih pet godina, prvi put ove sezone biće izveden u sredu, 20. oktobra 2021. od 19.30 na Velikoj sceni Madlenianuma.

Za ovo izvođenje komada njujorškog kompozitora i tekstopisca Džejsona Roberta Brauna, koji je imao premijerno izvođenje u maju ove godine, karte su u prodaji sa popustom od 40%.

U naslovnim ulogama pevaće Mina Gligorić i Dimitrije Cincar Kostić, reditelj je Robert Bošković, a dirigent Vesna Šouc.

Mjuzikl Poslednjih pet godina prikazuje petogodišnju vezu Džejmija i Keti, dvoje 20-godišnjaka iz Njujorka koji se zaljubljuju do ušiju. Mladi talentovani pisac Džejmi trudi se da uravnoteži svoj iznenadni uspeh sa svojim sve burnijim ljubavnim životom, dok se Keti, ambiciozna glumica, nosi sa frustracijama zaostale karijere.

Kompozicije iz mjuzikla su moderno aranžirane, a predstavljaju mešavinu rok i pop muzike, odličnog džeza, bluza i latino ritmova. Preveden je na veći broj jezika, a magazin „Tajm“ ga je uvrstio u deset najboljih predstava 2001. godine.

Popust važi samo za online kupce. Cena sa popustom je 840 dinara.

Karte mogu da se rezervišu ili kupe preko sajta Opere i teatra Madlenianum. Broj karata sa popustom je ograničen. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.