Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Nigde posebno
Novi filmovi u bioskopima: Nigde posebno
Novi filmovi u bioskopima: Nigde posebno

Novi filmovi u bioskopima: Nigde posebno

Drama „Nigde posebno“ italijanskog reditelja Uberta Pasolinija sa Džejmsom Nortonom u glavnoj ulozi, prikazivaće se u bioskopima od 7. oktobra 2021.

Čistač prozora, 35-godišnji Džon, život posveć́uje podizanju svog četvorogodišnjeg sina Majkla, pošto ih je detetova majka napustila odmah nakon njegovog rođenja.

Njihov život je jednostavan, sastoji se od univerzalnih svakodnevnih rituala, života sa potpunom predanošću i nevinom ljubavlju koja otkriva snagu njihove veze. Ali, sve to se dovodi u pitanje kada Džon sazna da mu je preostalo još nekoliko meseci života.

Pošto nema porodicu kojoj bi mogao da se obrati, preostale dane provodić́e u potrazi za savršenom osobom koja će usvojiti Majkla, pokušavajuć́i da zaštiti svoje dete od strašne stvarnosti.

Film je inspirisan istinitim događajima.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Nowhere Special / Nigde posebno. Početak prikazivanja: 7. oktobar 2021. Dužina trajanja: 96 minuta. Država i godina proizvodnje: Italija, Rumunija, VB / 2020. Žanr: drama. Uloge: James Norton, Daniel Lamont, Eileen O’Higgins, Valerie O’Connor, Stella McCusker. Reditelj: Uberto Pasolini.
(danubeogradu.rs)