Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Noć veštica ubija
Novi filmovi u bioskopima: Noć veštica ubija
Novi filmovi u bioskopima: Noć veštica ubija

Novi filmovi u bioskopima: Noć veštica ubija

Od četvrtka, 14. oktobra 2021. godine u domaćim bioskopima prikazivaće se „Noć veštica ubija“, sa kultnim filmskim likom – Majklom Majersom.

Nekoliko minuta nakon što su Lori Stroud, njena ćerka Karen i unuka Alison ostavile zarobljeno maskirano čudovište da gori u Lorinom podrumu, Lori je hitno prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, verujući da je konačno ubila njenog dugogodišnjeg mučitelja.

Ali, kada Majkl uspe da se oslobodi Lorine zamke, njegovo ritualno krvoproliće se nastavlja. Dok je Lori u bolovima i priprema se da se odbrani od njega, ona nadahnjuje čitav Hadonfild da ustane protiv ovog nezaustavljivog čudovišta.

Žene iz porodice Stroud pridružuju se grupi koja je preživela Majklov prvi masakr i koji odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke, formirajući rulju koja kreće u lov na Majkla, jednom zauvek.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Halloween Kills / Noć veštica ubija. Početak prikazivanja: 14. oktobar 2021. Dužina trajanja: 106 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: horor. Uloge: Jamie Lee Curtis, Anthony Michael Hall, Judy Greer, Kyle Richards, Omar J. Dorsey. Reditelj: David Gordon Green.
(danubeogradu.rs)