Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Venom 2
Novi filmovi u bioskopima: Venom 2
Novi filmovi u bioskopima: Venom 2

Novi filmovi u bioskopima: Venom 2

Među mnogobrojnim novim filmovima u domaćim bioskopima, od četvrtka, 14. oktobra 2021, nalazi se još jedan Marvelov filma – „Venom 2“.

Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude „smrtonosni zaštitnik“ San Franciska.

Nakon događaja iz prethodnog filma, Edi i Venom predstavljaju „čudni par“ čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke.

Druga lica koja se vraćaju su Mišel Vilijams kao Eni i Rid Skot kao doktor Den Luis. Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta je u jednoj od glavnih uloga, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt.

Šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž, krvoločnijeg od svog domaćina?

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Venom: Let There Be Carnage / Venom 2. Početak prikazivanja: 14. oktobar 2021. Dužina trajanja: 97 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: akcija, naučna-fantastika. Uloge: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott, Naomie Harris. Reditelj: Andy Serkis.
(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.