Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » BLACK FRIDAY u Đak Sport-u je POČEO, a s njime i odlične cene jakni, patika, dukseva…
Đak Sport: BLACK FRIDAY
Đak Sport: BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY u Đak Sport-u je POČEO, a s njime i odlične cene jakni, patika, dukseva…

Black Friday – pravi praznik za sve šopingoličare u Americi je aktuelan još od 1952. godine, a ubrzo je ova konzumentska pomama zaživela i u Britaniji.

Popularizovala se i u ostalim delovima Evrope, prvenstveno u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, ali i u Australiji, Indiji, Kini, pa i u Srbiji.

Fenomen „Crnog petka“ kao (ne)zvaničnog praznika sniženja upravo je u tome što donosi radost povoljne kupovine i mogućnosti da se opremite od glave do pete bez velikog udara na budžet.

Prethodnih godina smo svi nestrpljivo čekali da dođe taj poslednji petak u mesecu novembru – dan ubedljivo najboljih popusta u godini. Međutim, ove godine sve je drugačije. Jedan dan se pretvorio u celu nedelju neverovatnih popusta.

Sportske radnje – pravi izbor

Hladi dani koji su pred nama zahtevaju da utoplimo svaki deo tela, a sportske prodavnice nude asortiman u kome sigurno možete pronaći različite komade odeće i obuće po vašem ukusu.

Ukoliko stare, dotrajale jakne treba zameniti novim, Đak prodavnice vam nude mnoštvo modela, boja i veličina. Odgovarajuće jakne su svakako nezaobilazni deo svake sezone. Idealan komad, koji nosite tokom jeseni, zime, ali u hladnijim prolećnim danima.

Đak Sport: Black Friday

Prilikom odabira jakne potrebno je voditi računa i o kvalitetu materijala i performansama, a ne samo o dezenu i bojama.

Preporuka ove jeseni su Eastbound jakne, ukolliko želite da budete urbani i u trendu, zatim Icepeak i Superdry jakne za malo elegantniju ili sportsku varijantu, kao i Brugi i Colmar za nešto hladnije dane.

Đak Sport: Black Friday

Tokom trajanja Black Friday popusta, odaberite udobne patike za sebe ili svoje najmilije. Dezeni i oblici patika su prilagođeni svim stilovima i situacijama. Od udobnih patika za trčanje, preko zanimljivih dezena, do crno belih klasika. Izbor je veliki, i odluku možete lako doneti u zavisnosti od vaših preferencija.

Modele poznatih svetskih brendova kao što su: Nike, adidas, Reebok, Skechers, Puma, Converse, Under Armour, New Balance, Mizuno, Merrell kupite na popustu, po super cenama.

Sada već nema izgovora za odlaganje!

Iskoristite dovoljno vremena da pregledate ceo asortiman iz Đak Sport ponude, a već od petka možete da „ugrabite“ svoje omiljene modele po najnižim cenama do sada.

Uživajte u kupovini!