Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Karavan zimnice na pijaci „Skadarlija“, 13. i 14. novembra 2021.
Karavan zimnice na pijaci "Skadarlija" (foto: beograd.rs)
Karavan zimnice na pijaci "Skadarlija" (foto: beograd.rs)

Karavan zimnice na pijaci „Skadarlija“, 13. i 14. novembra 2021.

Pijačni karavan zimnice će ovog vikenda, 13. i 14. novembra 2020, biti održan na pijaci „Skadarlija“, saopšteno je iz JKP „Gradske pijace“.

Karavani zimnice organizuju vikendom na pijacama koje posluju u sastavu preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

Svi posetioci pijace „Skadarlija“, pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama.

Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

„Gradske pijace“ podsećaju posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, poštuju preporučenu fizičku distancu i nose zaštitne maske. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.