Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Fabrika snova
Novi filmovi u bioskopima: Fabrika snova
Novi filmovi u bioskopima: Fabrika snova

Novi filmovi u bioskopima: Fabrika snova

Od četvrtka, 11. novembra 2021, u bioskopima će se prikazivati sinhronizovani danski animirani porodični film „Fabrika snova“.

Čudesno inventivna, inteligentna i zabavna priča ima puno toga da kaže o porodici, ali i magiji snova. Jedan je od onih filmova koji podjednako oduševljavaju i roditelje i decu.

Minin život preokrenuo se naglavačke kada su se u njen dom doselile tatina verenica Helena i njena ćerka Dženi. Njena nova polusestra je nepodnošljiva i Mina je zbog toga jako nezadovoljna. Želi da je nema!

Jedne noći, ona otkriva svet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i otkriva kako njima da upravlja. Ali, mešanje u snove ljudi ima strašne posledice i kad Mina jedne noći ode predaleko, Dženi više ne može da se probudi.

Mina mora poslednji put da uđe u svet snova kako bi se suočila s onima koje je sama stvorila i kako bi spasila Dženi i svoju novu porodicu.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Drømmebyggerne / Fabrika snova. Početak prikazivanja: 11. novembar 2021. Dužina trajanja: 81 minut. Država i godina proizvodnje: Danska / 2020. Žanr: animirani, avantura, porodični. Film je sinhronizovan na srpski. Reditelj: Kim Hagen Jensen.
(danubeogradu.rs)