Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Opština Novi Beograd: Besplatni novogodišnji paketići
Opština Novi Beograd: Besplatni novogodišnji paketići
Opština Novi Beograd: Besplatni novogodišnji paketići

Opština Novi Beograd: Besplatni novogodišnji paketići

Besplatni novogodišnji paketići biće tradicionalno podeljeni najmlađim stanovnicima Novog Beograda u organizaciji opštine, a prijavljivanje je u toku.

Opština Novi Beograd je ovoga puta pripremila i posebno iznenađenje za decu sa Novog Beograda, pa roditelji mogu da prijave mališane u Servisnom centru opštine i za NBG bonus vaučer u vrednosti od 6.000 dinara.

Bonus vaučer je kartica koja sleduje svoj deci do 15 godina starosti koja žive na Novom Beogradu. Sa ovim vaučerom može se kupiti veliki asortiman sportske opreme i sportskih rekvizita. Vaučer preuzima roditelj u Servisnom centru opštine.

Novogodišnji paketići, kao i svih godina do sada, obezbeđeni su za sve Novobeograđane uzrasta do 12 godina.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Prijavljivanje vrši roditelj lično u Servisnom centru opštine. Za prijavu je obavezno, uz ličnu kartu roditelja, poneti đačku knjižicu i zdravstvenu knjižicu deteta (za osnovce) i zdravstvenu knjižicu za decu mlađu od sedam godina.

Radno vreme Servisnog centra je od 8.00 do 20.00 svakog radnog dana, a sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 011/785-0-785.

Vanredno saopštenje

Opština Novi Beograd - vanredno saopštenje - paketići

(danubeogradu.rs)

 

2 komentari

  1. Zelim za 3 sina rancove sa skolu i za devojicice neke igracke.