Naslovna » BG servis » Vremenska prognoza, 8-12. novembar 2021.
Vremenska prognoza (foto: Nemanja Nikolić)
Vremenska prognoza (foto: Nemanja Nikolić)

Vremenska prognoza, 8-12. novembar 2021.

Ovo je vremenska prognoza za radnu nedelju, od 8. do 12. novembra 2021: prva dva dana hladno i kišovito, a onda tri dana bez kiše sa temperaturom do 13 °C.

Biometeorološke prilike izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Reumatski bolovi i nesanica su očekivani kao meteoropatske reakcije, uz moguću glavobolјu. Koncentracija se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

U ponedeljak u Beogradu, hladno jutro i magla na širem području grada, tokom dana hladno i kišovito. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura će biti do 7 °C, dok će najviša dnevna biti 9 °C.

U utorak pre podne 6 °C, maksimalno 10; ceo dan hladno i oblačno sa mogućom kišom uz jači vetar.

U sredu umereno oblačno; od pet do 13 stepeni. U pojedinim delovima grada pre podne kratkotrajna magla.

U četvrtak hladno jutro sa maglom na obodima grada, do šest stepeni. Tokom dana malo i umereno oblačno. Duvaće umeren ili jači vetar. Temperatura do 13 °C.

U petak od sedam (pre podne) do 13 °C (maksimalno). Hladno jutro sa kratkotrajnom maglom, umereno oblačno, suvo, sa dužim sunčanim intervalima i umerenim vetrom promenljivog pravca.

Za vikend meteorolozi očekuju ne očekuju kišu, već slično vreme kao u petak. Zanimljivo je da se prvi sneg u Beogradu očekuje oko 20. novembra.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.